Gårdagens kamp mellom Storm og Bærums Verk Defenders ble en thriller uten like. Kampen ble først avgjort etter ekstraomgang, og nok en gang vant Storm en thriller!

Kampen var ikke velspilt, men var jevn fra start til mål med Storm i føringen mestparten av kampen. Defenders klarte riktignok å få en fem poengs ledelse når det stod halvannet minutt igjen av ordinær tid. Da tok Prince Edmonds III, som til da hadde spilt en heller dårlig kamp til han å være, ansvar. Han puttet først en trepoenger og så utliknet med en dunk. Defenders gikk opp i 73-71 med 17 sekunder igjen. Prince tok ballen og sikret ekstraomgang fem sekunder før slutt.

I ekstraomgangen byttet lagene om å lede de første minuttene, men så var det Scotts tur til å stå fram. Han puttet fem poeng på rappen og sikret en ledelse som ikke var å true. Med denne seieren så blir det meget vanskelig for Defenders å gå forbi Storm på tabellen. Dessverre vant Kongsberg sin kamp og Storm ligger dermed fortsatt to poeng fra den viktige 4. plassen.

Selv om Prince og Scott var veldig sentral i avslutningen av kampen var det kaptein Ronny Lange (bildet) som var lagets beste. Med solid forsvarsarbeids, 4 returer, 4 assist, 4 steals og ti poeng stod han fram gjennom hele kampen. De 1.208 frammøtte fikk oppleve en thriller de sent vil glemme.